Leica SL2-S + Vario-Elmarit-SL 24-70mm f/2.8 ASPH. 10886

£4,74116
I lager
+
Lägg i önskelista
Gratis frakt
12 månaders garanti
Säker betalning
Blanda Leicas traditionella estetik med modern, hybridfunktionalitet, SL2-S är en väl avrundad spegelfri kamera med APT-bild och videofunktioner. Revolvering runt Leicas första BSI CMOS-sensor, den 24,6 mp-sensorn erbjuder DCI / UHD 4K 10-bitars videoinspelning, bred känslighet från ISO 50-100 000 och livlig bildkvalitet med lågt ljud.

Sensorn är Kompletteras av den raffinerade Maestro III-bildprocessorn, som utnyttjar höghastighets prestanda och mångsidighet i hela kamerasystemet. Full-res DNG kontinuerlig fotografering på upp till 25 fps är möjlig tillsammans med 4K video på upp till 60p eller full HD på upp till 180 fps. Och med betoning av hybridetos har Leica också implementerat separata foto- och videosystem för mer intuitivt navigerings- och inställningsreglering när du arbetar i något läge.

Komplettera både foto- och videoapplikationer, en 5-axels sensor -Shift Image Stabilization System minimerar utseendet på kameraskakning för skarpare handhållen fotografering. Sensorns design innehåller också ett LEICA-objektdetektering AF-system, som använder 225 valbara AF-områden för snabb och noggrann prestanda.


I lådan:
Leica SL2-S MirrorLess Kamera
Leica Vario-Elmarit-SL 24-70mm F / 2.8 ASPH. Lins
Fram- och baklinsen Kepsar
Lins Hood
Leica BP-SCL4 litiumjon Batteripaket
Batteriladdare
Leica SL Camera Cover
Leica s kamera Rem

Inga inlägg Funna

Have you used the product?

Tell us something about it and help others to make the right decision

Skriv en recension