Leica SL2-S + Vario-Elmarit-SL 24-70mm f/2.8 ASPH. 10886

£4,74116
På lager
Gratis levering
12 måneders garanti
Sikker betaling
Blanding Leica's traditionelle æstetik med moderne, hybridfunktionalitet, SL2-S er et velafrundet fuldramme spejlfri kamera med APT foto- og videofunktioner. Revolving omkring Leicas første BSI CMOS-sensor tilbyder 24,6 mp sensoren DCI / UHD 4K 10-bit videooptagelse, bred følsomhed fra ISO 50-100.000 og levende billedkvalitet med lav støj.

Sensoren er suppleret af den raffinerede Maestro III billedprocessor, der benytter højhastighedstjeneste og alsidighed i hele kamerasystemet. Full-res dng kontinuerlig optagelse på op til 25 fps er mulig sammen med 4K video på op til 60p eller fuld HD på op til 180 FPS. Og understreger Hybrid Ethos, Leica har også implementeret separate foto- og videosystemer til mere intuitiv navigations- og indstillingskontrol, når du arbejder i enten tilstand.

Som supplement til både foto- og videoapplikationer, en 5-aksensensor -Shift billedstabiliseringssystem minimerer udseendet af kamerarystelser til skarpere håndholdt optagelse. Sensorens design inkorporerer også et Leica-objektdetektering AF-system, der bruger 225 valgbare AF-områder til hurtig og præcis ydeevne.


I kassen:
Leica SL2-S Mirrorless Kamera
Leica Vario-Elmarit-SL 24-70mm f / 2.8 Asph. Linse
For- og baglinsekapsler
Lens hætte
Leica BP-SCL4 Lithium-ion batteripakke
Batterioplader
Leica SL-kamera Cover
Leica S kamera Rem

Ingen post fundet

Have you used the product?

Tell us something about it and help others to make the right decision

Skriv en anmeldelse