Leica SL2-S + Vario-Elmarit-SL 24-70mm f/2.8 ASPH. 10886

£4,74116
Op voorraad
Gratis levering
12 maanden garantie
Veilige betaling
Het mengen van de traditionele esthetiek van Leica met hedendaagse, hybride functionaliteit is de SL2-S een goed afgeronde full-frame spiegelloze camera met apt foto- en videomogelijkheden. Draaien rond de eerste BSI CMOS-sensor van Leica, de 24.6MP-sensor, biedt DCI / UHD 4K 10-bits video-opname, brede gevoeligheid van ISO 50-100.000 en een levendige beeldkwaliteit met weinig ruis.

De sensor is aangevuld met de verfijnde Maestro III-beeldprocessor, die gebruik maakt van hogesnelheidsprestaties en veelzijdigheid in het hele camerasysteem. Full-res DNG Continuous Shooting op maximaal 25 fps is mogelijk, samen met 4k video bij maximaal 60P of Full HD tot maximaal 180 fps. En, nadruk op de hybride ethos, heeft Leica ook afzonderlijke foto- en videogeselecties geïmplementeerd voor meer intuïtieve navigatie- en instellingencontrole bij het werken in beide modus.

Aanvullende foto- en videotoepassingen, een 5-assige sensor, een sensor van 5 assen -Shift beeldstabilisatiesysteem minimaliseert het uiterlijk van camerabewegingen voor scherpere handheld-opnamen. Ook neemt het ontwerp van de sensor een Leica-objectdetectie-AF-systeem op, dat 225 selecteerbare AF-gebieden gebruikt voor snelle en nauwkeurige prestaties.


in de doos:
Leica SL2-S Mirrorless Camera
Leica Vario-Elmarit-SL 24-70mm F / 2.8 ASPH. Lens
Voor- en achterligkappen
Lenskap
Leica BP-SCL4 lithium-ion batterijpakket
batterijlader
Leica SL CAMERA COPE
Leica S Camera Band

Geen berichten gevonden

Have you used the product?

Tell us something about it and help others to make the right decision

Schrijf een beoordeling