Advarsel Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Sony a7R IVA (Alpha 7R IVA / ILCE-7RM4A) Kamerahus

sony-a7rm4a
Ikke på lager
£2,158.93
Flytning til en endnu højere opløsning Realm, Sony Alpha A7R IVA fortsætter den bemærkelsesværdige serie af stærkt dygtige fuldramme kameraer, kendetegnet ved imponerende stillbilleder og video ydeevne og alsidighed. Denne fjerde udgave af A7R ser inddragelsen af ​​en opdateret 61MP EXMOR R BSI CMOS-sensor og forbedret BIONZ X-billedprocessor, hvilket giver imponerende billedbehandlingsresultater med markeret glathed, et 15-stop-dynamisk område og selvfølgelig hastighed. Op til 10 FPS-optagelse er mulig sammen med evnen til at optage UHD 4K30 video, både med støtte til realtid øjen og tracking af teknologier. Det reviderede sensordesign bruger et hurtigt hybrid AF-system med 567 fase-detektering autofokuspunkter, for navnlig hurtig og præcis fokuseringsydelse. På trods af at være en sådan højopløsningsføler, er det også kendetegnet ved dets fleksible indfødte følsomhedsområde fra ISO 100-32000 til at arbejde i en række lysforhold. Endvidere bevarer A7R IVA 5-aksen SteadyShot inde i sensor-shift-billedstabilisering, hvilket er effektivt til at minimere udseendet af kamerarystelser med op til 5,5 stop.

Balancering Billeddannelsen, A7R IVA ser også et opdateret fysisk design med mere robust vejrforsegling, der passer til at arbejde i særligt hårde vejrforhold. Med hensyn til brugervenlighed er OLED Electronic-søgeren blevet styrket til en imponerende 5,76m-punkt opløsning for klar visning, og den 3.0 "bageste vippe touchscreen LCD har en høj 2,36m-punkt opløsning til skarp afspilning, Live View-optagelse og menunavigation . Dobbelt SD-kortspor er både UHS-II-klassificeret til hurtigere ydeevne og inddragelsen af ​​en USB-type-C-port tillader tethering og hurtig opladning på kameraet. Derudover indbygget Bluetooth og både 2,4 og 5 GHz Wi-Fi Bands giver trådløs overførsel og fjern kamera kontrol fra linkede mobile enheder.


I kassen:
Sony Alpha A7R IVA Mirrorless Digital Camera (kun krop)
Sony NP -FZ100 genopladeligt lithium-ion batteri (2280mAh)
Sony batterioplader
Sony ALC-B1EM Body Cap til e-mount kameraer
Kabelbeskytter
Skulderrem
Tilbehør sko Cap
Eyepiece Cup
USB Type-C-kabel

Ingen post fundet

Skriv en anmeldelse