Varning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Sony a7R IVA (Alpha 7R IVA / ILCE-7RM4A) Kamerahus

sony-a7rm4a
I lager
£2,155.93
Lägg i önskelista
Flytta till ett jämnt högre upplösningsområde fortsätter Sony Alpha A7R IVA den anmärkningsvärda serien av högkomna kameror, kännetecknad av imponerande stillbilder och videoprestanda och mångsidighet. Denna fjärde upplaga av A7R ser införandet av en uppdaterad 61mp Exmor R BSI CMOS-sensor och förbättrad Bionz X Image-processor, vilket ger imponerande avbildningsresultat med märkt jämnhet, ett 15-stopps dynamiskt område och naturligtvis hastighet. Upp till 10 FPS-fotografering är möjlig tillsammans med förmågan att spela in UHD 4K30-video, båda med stöd för EGE-Eye AF och spårning av Technologies. Den reviderade sensorns design använder ett snabbt hybrid AF-system, med 567 fasdetektering autofokuspunkter, för särskilt snabb och korrekt fokusering. Trots att den är en sådan högupplösande sensor, kännetecknas det också av dess flexibla nativitetsområde från ISO 100-32000 för att arbeta i olika ljusförhållanden. Dessutom, gynnar både stillbilder och videooperation, bibehåller A7R IVA den 5-axliga steadyShot inuti sensor-shift bildstabilisering, vilket är effektiv för att minimera utseendet på kameraskakning med upp till 5,5 stopp.

Balansering Imaging Meriter, A7R IVA ser också en uppdaterad fysisk design med mer robust väderförsegling för att passa med att arbeta i särskilt hårda väderförhållanden. När det gäller användbarhet har OLED-elektronisk sökare ökat till en imponerande 5,76m-punktupplösning för tydlig visning och den 3,0 "bakre lutningsskärmsläckaren har en hög 2,36m-punktupplösning för skarp uppspelning, levande visning och menyn navigering . Dubbla SD-kortplatser är både UHS-II-klassade för snabbare prestanda och inkludering av en USB-typ-C-port tillåter tethering och snabbbatteriets laddning. Dessutom inbyggd Bluetooth och både 2,4 och 5 GHz Wi-Fi Band ger trådlös överföring och fjärrkontroll av kamera från länkade mobila enheter.


I lådan:
Sony Alpha A7R IVA Mirrorfri digitalkamera (endast kropp)
Sony NP -FZ100 Uppladdningsbart litiumjonbatteri (2280mAh)
Sony Batteriladdare
Sony Alc-B1em Body Cap för e-mount-kameror
Kabelskyddet
Axelrem
Tillbehörssko Keps
okular kopp
USB-typ-C-kabel

Inga inlägg Funna

Skriv en recension