Sony ZV-1 Digital Camera

CHF58565
På lager
Gratis levering
12 måneders garanti
Sikker betaling
Vloggers og med indflydelse fryde, Sony ZV-1 er et specialbygget kompakt kamera blande de dokumenterede imaging kapaciteter af RX100-serien platform med en opdateret fysiske design for en mere effektiv oprettelse af indhold.

Med en side flip-out 3,0" touchscreen og et retningsbestemt 3-kapsel mikrofon, der er perfekte til fremadvendte optagelse, ZV-1 også velkomne denne menneskemængde med Produktpræsentation indstilling, Defokuseret baggrund funktion, Blød hud-effekt, og ansigtsprioritet Auto- Eksponering.

på trods af sin slanke og lette design, ZV-1 er også kendetegnet ved sin store højre greb, der er ideel til én hånd optagelse i forbindelse med en front tally-lampen, større REC knap på den øverste plade, og en Multi interface Shoe til fastgørelse tilbehør. en imponerende ZEISS 24-70mm-ækvivalent standard zoomobjektiv, med en lys f / 1,8-2,8 maksimal blænde rækkevidde, er også med, og passer optagelse, mens du går, Aktiv SteadyShot billedstabilisering hjælper til støt optagelser og reducere forekomsten af ​​kamerarystelser for glattere tager


I kassen:.
Sony ZV-1 Digitalkamera
Sony Lithium-Ion batteri
Micro-USB-kabel
Vindskærm
Vindskærm Adapter
5.00
Average star rating
1 Anmeldelse
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0

This is one of the best digital camera have ever seen,so I will be proud if I will have the opportunity to use it

Have you used the product?

Tell us something about it and help others to make the right decision

Skriv en anmeldelse