Sony Xperia 10 IV 5G 128GB/6GB Unlocked (Grön)

4,60456 kr
I lager
+
Lägg i önskelista
Gratis frakt
12 månaders garanti
Säker betalning
Som en del av Sonys hållbarhetsdrivning använder förpackningen för Xperia 10 IV ingen plast, varvid dessa komponenter antingen elimineras eller ersätts med pappersmaterial. Sony inser också att pappersresurser är begränsade och arbetar ständigt för att minska pappersanvändningen. Genom att utesluta laddaren och kabeln från lådan har de gjort det cirka 50% smalare än tidigare modeller. Eftersom de flesta Xperia-kunder redan har kompatibla laddare och kablar, ber Sony dem att hjälpa deras försiktighet att köra genom att återanvända dem.

Att ha Xperia 10 IV i ditt liv handlar om maximal njutning, minsta ansträngning. Hand-fit och kompakt, det är en superlätt 5G-smartphone med ett stort kapacitet 5 000 mAh-batteri.

Från hisnande landskap till vackra porträtt har Xperia 10 IV's Triple Lens-kameran den täckta. Med ett urval av ultraledsvinkel 16mm, vidvinkel 27mm och tele 54mm-linser, finns en enorm variation av bilder för att ta.

När du skjuter en selfie, särskilt inomhus eller i Dåligt ljus, konventionella kameror försöker automatiskt att minska bruset och orsaka detaljer som hår, ögonbrynen och ögonfransarna som verkar suddiga. Men Xperia 10 IV använder AI -teknik för att reproducera dessa detaljer tydligt och minska bruset. Dina selfies har aldrig sett bättre ut.

Med IP65 /68 vatten- och dammmotstånd3 är Xperia 10 IV byggd för vardagen. Så du kan använda den orofri, oavsett om du är ute efter en körning eller lounging vid en pool.