Sony Xperia 10 IV 5G 128GB/6GB Unlocked (Grøn)

1,83444 
På lager
Gratis levering
12 måneders garanti
Sikker betaling
Som en del af Sonys bæredygtighedsdrev bruger emballagen til Xperia 10 IV ingen plast, med disse komponenter fjernet eller erstattet med papirmaterialer. Sony anerkender også, at papirressourcer er begrænsede og arbejder konstant med at reducere papirforbruget. Ved at udelukke opladeren og kablet fra kassen har de gjort det omkring 50% slankere end tidligere modeller. Da de fleste Xperia-kunder allerede har kompatible opladere og kabler, beder Sony dem om at hjælpe deres bæredygtighed med at køre ved at genbruge dem.

At have Xperia 10 IV i dit liv handler om maksimal nydelse, minimumsindsats. Håndtilpasning og kompakt, det er en super let 5G-smartphone med et stort kapacitet 5.000 mAh batteri.

Fra betagende landskaber til smukke portrætter, har Xperia 10 IV's Triple Lens-kamera det dækket. Med et valg af ultra-bred vinkel 16mm, vidvinkel 27mm og tele 54 mm linser er der en lang række skud der til at tage.

Når du skyder en selfie, især indendørs eller i Dårligt lys forsøger konventionelle kameraer automatisk at reducere støj, hvilket forårsager detaljer såsom hår, øjenbryn og øjenvipper til at virke sløret. Men Xperia 10 IV bruger AI -teknologi til at gengive disse detaljer klart og reducere støj. Dine selfies har aldrig set bedre ud.

Med IP65 /68 Vand- og støvmodstand3 er Xperia 10 IV bygget til hverdagen. Så du kan bruge det bekymringsfrit, uanset om du er ude på løb eller slappe af ved en pool.