Sony Xperia 10 IV 5G 128GB/6GB Unlocked (Groen)

£34304
Op voorraad
Gratis levering
12 maanden garantie
Veilige betaling
Als onderdeel van Sony's Sustainability Drive gebruikt de verpakking voor de Xperia 10 IV geen plastic, waarbij deze componenten worden geëlimineerd of vervangen door papiermaterialen. Sony erkent ook dat papieren middelen beperkt zijn en voortdurend werken aan het verminderen van het papiergebruik. Door de lader en kabel van de doos uit te sluiten, hebben ze het ongeveer 50% slanker gemaakt dan eerdere modellen. Aangezien de meeste Xperia-klanten al compatibele opladers en kabels hebben, vraagt ​​Sony hen om te helpen bij het benutten van drive door ze opnieuw te gebruiken.

Het hebben van de Xperia 10 IV in uw leven gaat over maximaal genot, minimale inspanning. Handvaardig en compact, het is een super lichtgewicht 5G-smartphone met een 5.000 mAh batterij met een grote capaciteit.

Van adembenemende landschappen tot prachtige portretten, de Xperia 10 IV's Triple Lens-camera heeft het bedekt. Met een keuze uit ultra-brede hoek 16 mm, groothoek 27 mm en telefoto 54 mm lenzen, is er een enorme verscheidenheid aan schoten voor het oprapen.

Wanneer je een selfie schiet, vooral binnen of in Slecht licht, conventionele camera's proberen automatisch lawaai te verminderen, waardoor details zoals haar, wenkbrauwen en wimpers worden vervaagd. Maar de Xperia 10 IV gebruikt AI -technologie om deze details duidelijk te reproduceren en het geluid te verminderen. Je selfies hebben er nooit beter uitgezien.

Met IP65 /68 Water- en stofweerstand3, de Xperia 10 IV is gebouwd voor het dagelijks leven. Dus je kunt het zorgeloos gebruiken, of je nu op weg bent of een pool ligt.