Onestop Digital

Sony a7R II (Alpha 7R II / ILCE-7RM2)

sony-a7rii
Op voorraad
£1,242.37

Geweldige resultaten worden ondersteund met een reeks innovatieve functies. Met 42,4 megapixels laat de nieuwe beeldsensor in de α7R II u de wereld verkennen in ongekend scherp detail, terwijl de camera geen optisch low pass-filter heeft dat de hoge resolutie kan aantasten. Om onscherpe beelden te vermijden minimaliseert de nieuw ontwikkelde sluiter eventuele trillingen, terwijl de modus Geluidloos fotograferen de beweging van de camera door de sluiterklik elimineert. En met de groeiende serie FE-lenzen kunt u vanuit elk perspectief genieten van de weergaloze helderheid die de sensor levert.

Om de voordelen te optimaliseren van de verbazingwekkende capaciteit van de α7R II voor hoge resolutie, vooral bij opnamen van onvoorspelbare acties of terwijl u in beweging bent, moet de opname zelf zo stabiel mogelijk worden gemaakt, want zelfs de minste camerabeweging kan een onscherpe opname tot gevolg hebben. Het beeldstabilisatiesysteem met 5 assen is zorgvuldig geoptimaliseerd voor de 42,4 megapixel-prestaties van de α7R II, zodat u kunt inzoomen op onderwerpen op grote afstand, close-upopnamen kunt maken en nachtelijke scènes kunt vastleggen met minimale camerabewegingen om maximale helderheid te bereiken.

U kunt zien hoe de α7R II is geoptimaliseerd voor de opname van 4K-films (QFHD: 3840 x 2160), vooral in Super 35 mm-formaat, omdat de beeldsensor uitleesgegevens van elke pixel verwerkt, zonder pixels samen te voegen, om doeltreffend ongewenste vervormingen en onregelmatigheden te onderdrukken. Het resulterende beeldmateriaal is zichtbaar scherper, fijner en bezit meer subtiele details dan de meeste 4K-films. En als de eerste full-frame camera die geschikt is voor de opname van films met 4K-resolutie in 35 mm full-frame formaat, biedt de α7R II u meer mogelijkheden om kwaliteit van visie te tonen die de nieuw ontwikkelde, full-frame beeldsensor met achtergrondverlichting mogelijk maakt.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling