Sony A7 IV (Alpha 7 IV, ILCE-7M4) Kamerahus

16,60199 DKK
I lager
+
Lägg i önskelista
Gratis frakt
12 månaders garanti
Säker betalning
En all-arounder som driver bortom grundläggande, Sony A7 IV gör dubbla plikt med starka stillbilder och videoprestanda. En avancerad hybridspegellös kamera, A7 IV har upplösningen och AF-prestanda som appellerar till fotografer tillsammans med Robust 4K 60P videoinspelning för filmskapare och innehållsskapare.

Nyutvecklade 33MP Exmor R Full Frame-sensorfunktioner En back-upplyst design som främjar hög klarhet, lågt ljud och levande färgåtergivning. Denna designförmåner som arbetar med lågt ljusa förhållanden och arbetar i samband med ett brett känslighetsintervall av ISO 100-51200. Sensorns design uppnår också ett imponerande dynamiskt intervall på cirka 15 stopp och filer kan spelas in i RAW, JPEG eller 10-bitars Heif-formatet.

Använda flaggskepps-klassen Bionz XR-motor, hög- Hastighetsbildbehandlingsfunktioner är tillgängliga för snabb kontinuerlig fotografering, 4K videoinspelning och avancerad AF-spårningsprestanda. Den snabba bearbetningen bidrar också till att minska rullande slutare och andra rörelseförvrängningar för ren återgivning av rörliga ämnen. När det gäller fotograferingshastigheter möjliggör sensorn och processorn upp till 10 FPS-fotografering, med antingen den mekaniska eller elektroniska slutaren och med AF / AE-aktiverad. Dessutom tillåter bufferten att registrera upp till 828 på varandra följande okomprimerade RAW + JPEG-ramar när du använder ett CFExpress-typ A-kort.


I lådan:
Sony A7 IV-spegellös kamera
Sony NP-FZ100 Uppladdningsbart litiumjonbatteri
AC-adapter och nätkabel
Sony Alc-B1em Body Cap
Axelrem
Tillbehör Sko keps
OneLepiece Cup < BR /> USB-typ-C för att skriva-en kabel

Inga inlägg Funna

Have you used the product?

Tell us something about it and help others to make the right decision

Skriv en recension