Let op Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Sony A7 IV (Alpha 7 IV, ILCE-7M4)

sony-a7m4
Op voorraad
£2,230.84
Een all-onheil dat verder gaat dan Basic, de Sony A7 IV doet dubbele plicht met sterke stills en videoprestaties. Een geavanceerde hybride spiegelloze camera, de A7 IV heeft de resolutie en AF-prestaties die aan fotografen aanspreekt, samen met robuuste 4K 60P-video-opname voor filmmakers en contentscheppers.

Nieuw ontwikkeld 33 MP Exmor R full-frame sensor-functies Een achterlicht ontwerp dat hoge helderheid, lage ruis en levendige kleurweergave bevordert. Deze ontwerpprogramma's werken bij weinig licht en werkt in combinatie met een breed gevoelig bereik van ISO 100-51200. Het ontwerp van de sensor bereikt ook een indrukwekkend dynamisch bereik van ongeveer 15 haltes en bestanden kunnen worden opgenomen in RAW, JPEG, of het 10-bits HEIF-formaat.

met behulp van de vlaggenschip-class BIONZ XR Motor, High- Snelheidsbeeldverwerkingsmogelijkheden zijn beschikbaar voor snelle continu-opnamen, 4K video-opname en geavanceerde AF-trackingprestaties. De snelle verwerking helpt ook om rolluik en andere bewegingsverstoringen te verminderen voor een schone weergave van bewegende onderwerpen. In termen van opnamesnelheden kunnen de sensor en processor maximaal 10 FPS-opnamen maken, met behulp van de mechanische of elektronische sluiter en met AF / AE ingeschakeld. Ook maakt de buffer de opname mogelijk tot 828 opeenvolgende ongecomprimeerde RAW + JPEG-frames bij het gebruik van een CFExpress-type een kaart.


in de doos:
Sony A7 IV Mirrorless Camera
SONY NP-FZ100 oplaadbare lithium-ionbatterij
AC-adapter en netsnoer
SONY ALC-B1EM BOAND CAP
Schouderriem
Accessoire Schoenpap
Oculairbeker < BR /> USB Type-C om te typen-een kabel

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling