Sony A7 IV (Alpha 7 IV, ILCE-7M4) Kamerahus

23,55246 kr
Ikke på lager
Gratis levering
12 måneders garanti
Sikker betaling
En all-arounder, der skubber ud over grundlæggende, Sony A7 IV gør dobbelt med stærke stillbilleder og video ydeevne. Et avanceret Hybrid Mirrorless Camera, A7 IV har resolutionen og AF-præstationen, der appellerer til fotografer sammen med robust 4K 60P videooptagelse til filmskabere og indholdsskabere.

Nyudviklet 33MP EXMOR R Fuld-frame-sensorfunktioner Et back-belyet design, der fremmer høj klarhed, lav støj og levende farvegengivelse. Denne design fordele arbejder i svagt lysforhold og arbejder sammen med et bredt følsomhedsområde på ISO 100-51200. Sensorens design opnår også et imponerende dynamisk område på ca. 15 stop, og filer kan optages i RAW, JPEG eller 10-bit HEIF-formatet.

Brug af flagskibsklasse Bionz XR-motoren, høj- Hastighedsbilledbehandlingsfunktioner er tilgængelige til hurtig kontinuerlig optagelse, 4K videooptagelse og avanceret AF-sporing. Den hurtige behandling hjælper også med at reducere rullende lukker og andre bevægelsesforvridninger for rengøring af bevægelige emner. Med hensyn til optagelseshastigheder muliggør sensoren og processoren op til 10 FPS-optagelse, ved hjælp af enten den mekaniske eller elektroniske lukker og med AF / AE aktiveret. Også bufferen tillader optagelse op til 828 på hinanden følgende ukomprimerede RAW + JPEG-rammer, når du bruger en CFexpress type et kort.


I kassen:
Sony A7 IV Mirrorless Camera
Sony NP-FZ100 genopladeligt lithium-ion batteri
Vekselstrømsadapter og netledning
Sony ALC-B1EM Body Cap
Skulderrem
Tilbehør skohætte
Openpiece Cup < BR /> USB Type-C til type-et kabel

Ingen post fundet

Have you used the product?

Tell us something about it and help others to make the right decision

Skriv en anmeldelse