Nikon COOLPIX P1000

7,95291 DKK
Op voorraad
Gratis levering
12 maanden garantie
Veilige betaling
Schieten op wankelend afstanden met de 125x optische zoom COOLPIX P1000 digitale camera van Nikon. Deze camera, die een 16MP achterzijde heeft CMOS sensor heeft een ingebouwde NIKKOR lens met een 35mm equivalente brandpuntsafstand van 24-3000mm. U kunt nog verder inzoomen met 250x Dynamic Fine digitale zoom, waarmee u een equivalente brandpuntsafstand van 6000mm zal geven. In combinatie met deze extreme brandpuntsafstanden is Nikon's Dual Detect optische vibratiereductie, die 5 haltes van optische beeldstabilisatie biedt en zorgt ervoor dat uw telefoto-opnamen zijn helder.

Gracing de achterzijde van de camera is een 3.2" varia- hoek, 921k-dot LCD-scherm en een ooghoogte 2.36m-dot elektronische zoeker, zodat uw onderwerpen altijd gemakkelijk zal zijn om te zien. De camera is ook geschikt voor het opnemen 4K UHD video bij 30 of 25 fps en ondersteunt een externe microfoon via een 3,5 mm connector.

schudden van de camera kan een bron van zorg tijdens het fotograferen bij extreme brandpuntsafstanden op een statief. Of, moet u wellicht anders op afstand de P1000 te bedienen. de optionele ML-L7 afstandsbediening voldoet aan deze behoeften met draadloze bediening af zoom, sluiter van de camera, en andere instellingen. Als je klaar bent met een shoot, onmiddellijk toegang tot uw foto's op een gekoppelde smartphone via de Nikon SnapBridge app en de camera ingebouwde Wi-Fi en Bluetooth.


In de doos:
Nikon COOLPIX P1000 digitale C amera
Nikon EN-EL20a oplaadbare lithium-ion Battery Pack
Nikon lichtnetlaadadapter
Nikon USB type-A mannetje naar Type-B Micro Male Cable
Nikon Camera Strap (Black)
Nikon 77mm Snap-On Lens Cap
zonnekap

Geen berichten gevonden

Have you used the product?

Tell us something about it and help others to make the right decision

Schrijf een beoordeling
Misschien vind je deze ook leuk Misschien vind je deze ook leuk
Aanbevolen voor jou
  • Bestsellers
  • Meest Populair