Nikon COOLPIX P1000

1,06770 
På lager
Gratis levering
12 måneders garanti
Sikker betaling
Skyd på svimlende afstande med 125 x optisk zoom COOLPIX P1000 digitalkamera fra Nikon. Dette kamera, som har en 16MP bagside belyst CMOS-sensor, har en indbygget i NIKKOR-objektiv med en 35 mm ækvivalent brændvidde vifte af 24-3000mm. Du kan zoome endnu længere med 250x Dynamic Fin digital zoom, som vil give dig en tilsvarende brændvidde på 6000mm. Sammen med disse ekstreme brændvidder er Nikons Dual Detect optisk vibrationsreduktion, der giver 5 stop af optisk billedstabilisering og sikrer, at dine telebilleder er sprøde.

pryder bagsiden af ​​kameraet er en 3,2" forskel- vinkel, 921k-dot LCD-skærm og en øjenhøjde 2.36m-dot elektronisk søger, så dine motiver altid vil være let at se. kameraet er også i stand til at optage 4K UHD video med 30 eller 25 fps og støtter en ekstern mikrofon via et 3,5 mm stik.

kamerarystelser kan være en bekymring, mens du optager ved ekstreme brændvidder på et stativ. Eller skal du måske ellers fjernstyre den P1000. de ekstra ML-L7 fjerntliggende tilfredsstiller disse behov med trådløs betjening fra kameraets zoom, lukker, og andre indstillinger. Når du er færdig med en shoot, straks adgang til dine billeder på en parret smartphone via Nikon SnapBridge app og kameraets indbyggede Wi-Fi og Bluetooth.


i kassen:
Nikon COOLPIX P1000 Digital C Amera
Nikon EN-EL20a genopladeligt lithium-ion batteripakke
Nikon Opladning AC Adapter
Nikon USB type A han til type-B Micro Mand Kabel
Nikon Camera Strap (sort)
Nikon 77mm Snap-On Objektivdæksel
modlysblænde

Ingen post fundet

Have you used the product?

Tell us something about it and help others to make the right decision

Skriv en anmeldelse