Insta360 ONE X2 Motorcycle Kit

£36616
I lager
+
Lägg i önskelista
Gratis frakt
12 månaders garanti
Säker betalning
Den Insta360 ONE X2 är fickformat sfäriskt VR lösningen med med dubbla och enkellinslägen. I dual-lins mode, även kallad 360 Cam läge Kameran använder både dess främre och bakre linser för att fånga uppslukande 360 ​​5.7K upplösning video med automatisk intern sömnad, och sedan använda följeslagare iOS / Android app kan du navigera genom skottet och för att välja vinkel och dela det direkt till sociala medier. Single-lins läget vänder detta 360 kamera i en vanlig kamera som du kan ta regelbundna bilder med. Detta läge, även kallad Steady Cam läget använder FlowState Stabilisering med en avancerad scen upptäckt algoritm för att digitalt jämna ut ditt skott så att det ser mer stabil.

EN X2 är konstruerad 33' vattentät som är utan vattentätt hölje som krävs, så att du kan ta det under vattnet med dig samt använda den i regn. Kameran har också en rund pekskärm på framsidan för att utforma och övervaka dina bilder. För att fånga ljud, är ONE X2 utformad med fyra ombord mikrofoner med vindminskning för att fånga ren 360 ljud, och det stöder också en valfri dedikerad 3.5mm mic adapter för att ansluta en extern mikrofon för mer professionell ljud.

Motorcykel Kit innehåller 1x ONE X2, 1x ONE X2 Invisible selfiepinne, 1x 32GB MicroSD-kort (Sandisk, Lexar eller Insta360), 1x Motorcykel Mount Bundle och 1x linsskydd.

Inga inlägg Funna

Have you used the product?

Tell us something about it and help others to make the right decision

Skriv en recension
Du kanske också gillar Du kanske också gillar