Let op Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Insta360 ONE X2 Creator Kit

insta360-onex2creator
Op voorraad
4,967.04 kr
De Insta360 ONE X2 zakformaat sferische VR oplossing dual- en single-lens modes. In dual-lens-modus, ook wel 360 Cam-modus, gebruikt de camera de voor- en achterzijde lenzen om meeslepende 360 ​​5.7K resolutie video-opname met automatische interne stiksels, en vervolgens met behulp van de metgezel iOS / Android app kun je navigeren door het schot en selecteer een bepaalde hoek en deze delen rechtstreeks naar social media. Single-lens stand wordt dit 360 camera in een standaard camera die u regelmatig foto's met vast te leggen. Deze modus, ook wel Steady Cam-modus, gebruikt FlowState Stabilisatie met een geavanceerde scene-detectie algoritme om digitaal te glad uit je schot zodat het lijkt meer stabiel.

De ONE X2 is ontworpen 33' waterdicht is, zonder waterdichte behuizing nodig is, zodat u het kunt nemen onder water met u en gebruik het in de regen. De camera beschikt ook over een ronde touchscreen aan de voorkant voor het inlijsten en het monitoren van uw opnamen. Voor het vastleggen van audio, is de ONE X2 ontworpen met vier ingebouwde microfoons met wind reductie tot schoon 360 audio vast te leggen, en het ondersteunt ook een optionele speciale 3.5mm mic adapter voor het aansluiten van een externe microfoon voor meer professionele audio.

Creator kit bevat 1x ONE X2, 1x Bullet Time Bundle (Invisible selfie Stick + Bullet-Time Tabletop Tripod / Handle), 1x 32GB MicroSD-kaart (Sandisk, Lexar of Insta360) en 1x lensdop.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling