Let op Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Hoya 49mm Fusion Antistatic Circular Polarizing Filter

hoya-49fusion-cpl
Op voorraad
£49.46

Hoya ingenieurs hebben een nieuw ANTISTATIC coating die fungeert als een soort krachtveld rond de filter om stof af te weren ontwikkeld. Perfect voor omgevingen waar stof komt vaak voor, deze filters vereisen minder frequente reiniging en onderhoud dan traditionele filters. Daarnaast is de geharde, antistatische toplaag is waterafstotend, vlek en krasbestendig, en reinigt gemakkelijk wanneer vlekken of vingerafdrukken worden geïntroduceerd aan de oppervlakte.

Circulaire polarisatiefilters stellen fotografen in staat te bereiken creatieve, in-camera, die niet mogelijk nadat de foto is gemaakt. Een polarisatiefilter filtert gewoon uit ongewenste reflecties van niet-metalen oppervlakken zoals water en glas in aanvulling op het licht weerkaatst vochtigheid en vervuiling in de atmosfeer. Door het roteren van ultra-vloeiende filter kunt u precies de juiste hoeveelheid filtering die nodig is om de creatieve effect te bereiken te selecteren. Dit resulteert in blauwere luchten, groener bladeren, verminderd of weggenomen reflecties en meer duidelijkheid in de uiteindelijke afbeelding.

De nieuwe FUSION antistatisch professionele filters zijn gemaakt in Japan met behulp van de hand geselecteerde silicaten die zorgvuldig zijn gesmolten en gemengd om hoge prestaties optisch glas opleveren. Hoya gebruikt vervolgens uiterste zorgvuldigheid de verbeterde 9-layer Super Meerlagig formule die sterk vermindert of elimineert reflecties op het oppervlak van het glas en de opbrengsten zeer hoge lichttransmissie tarieven gelden. Dit betekent dat het filter vrijwel geen effect op de kleurbalans, het contrast, de helderheid van het uiteindelijke beeld buiten de polariserende werking.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling