Let op Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Hollyland Lark M1 Solo Kit (1TX + 1RX) 200m Wireless Microphone Kit

hollyland-m1solo
Op voorraad
£82.53
Hollyland's innovatieve HearClear Smart Noise -annuleringstechnologie duurt slechts één klik om in te schakelen. Het geavanceerde DSP en het revolutionaire ruisonderzoeksalgoritme leveren krachtige opnamekwaliteit in vrijwel elke opnameomgeving. U kunt rekenen op de geavanceerde HearClear -functie die rondom omgevingsgeluid filtert voor duidelijke spraakopnamen. Door deze functie uit te schakelen, biedt het een rijkere audiosfeer voor een real-life effect.

De M1 is echt compact af met slechts 0,42 oz (11,8 g) en slechts .4 "( <1 cm) in dikte. Deze compacte microfoon is licht genoeg om vrijwel iedereen van iedereen te breken.

De M1 heeft een krachtig zelfaanbod-algoritme dat de audioverwerken Tijd. Het gebruik van LC3 -codec -technologie heeft Lark M1 een verbeterde bemonsteringssnelheid van maximaal 48 kHz /16bit, dus de omnidirectionele microfoon is in staat om vocale bereikgeluiden op te nemen met ongelooflijk rijke details.

Bereik gemakkelijk een professionele ononderbroken ononderbroken opnamebewandeling met de interferentie -vrije open ruimteafstanden van de M1 van maximaal 200 m (LOS - Lab -testresultaten) en de exclusieve autofrequentiehoppende technologie.


In het doos:
1 x Hollyland Lark M1 Zender
1 x Hollyland Lark M1 ontvanger
1 x Furry Ruitenscherm
1 x 3,5 mm TRS Patch Kabel (voor camera's)
1 x 3,5 mm TRS naar TRRS -patchkabel (TRRS -compatibel)
1 x USB -kabel
1 x opslagcase

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

U kunt als deze