Hollyland Lark M1 Solo Kit (1TX + 1RX) 200m Wireless Microphone Kit

CA$12995
I lager
+
Lägg i önskelista
Gratis frakt
12 månaders garanti
Säker betalning
Hollylands innovativa Hearclear Smart Noise -avbokningsteknik tar bara ett klick för att slå på. Dess avancerade DSP och revolutionerande brusavbokningsalgoritm levererar högpresterande inspelningskvalitet i praktiskt taget alla inspelningsmiljöer. Du kan räkna med dess avancerade hörselfunktion som filtrerar om omgivande omgivande brus för tydliga röstinspelningar. Genom att stänga av den här funktionen ger den en rikare ljudmosfär för en verklig effekt.

M1 är verkligen kompakt som bara väger in på .42 oz (11,8 g) och bara .4 "( <1 cm) i tjocklek. Denna kompakta mikrofon är tillräckligt lätt för att knäppa på praktiskt taget någons krage.

M1 har en kraftfull självanpassande ljudbehandlingsalgoritm som hanterar och förenklar dess drift för att enkelt uppnå professionella resultat varje alla tid. Antagande av LC3 -codec -teknik, Lark M1 har en förbättrad provtagningshastighet på upp till 48 kHz /16bit, så dess omnidirektionella mikro Inspelningsresultat med M1: s interferensfria öppna utrymme på upp till 200 m (LOS - Lab -testresultat) och dess exklusiva autofrekvenshoppningsteknik.


I rutan:
1 x Hollyland Lark M1 sändare
1 x Hollyland Lark M1 -mottagare
1 x Furry Windshield
1 x 3,5 mm TRS Patch Kabel (för kameror)
1 x 3,5 mm TRS till TRRS Patch Cable (TRRS Compatible)
1 x USB -kabel
1 x Lagringsfodral

Inga inlägg Funna

Have you used the product?

Tell us something about it and help others to make the right decision

Skriv en recension