Hollyland Lark M1 Duo Kit (2 TX + 1 RX) 200m Wireless Microphone Kit

£12163
Op voorraad
Gratis levering
12 maanden garantie
Veilige betaling
De omnidirectionele microfoons van Hollyland Lark M1 brengen rijke, gedetailleerde spraak over tot 48 kHz/16bit. Hearclear ruis annulering filtert omgevingsgeluiden, zodat stemmen nog duidelijker worden - maar kunnen altijd worden uitgeschakeld met één klik om natuurlijke geluiden nauwkeurig te reproduceren. De stabiele, interferentie-vrije frequentiehoppende technologie van de Lark M1 heeft een bereik van maximaal 650 ft (200 m). Verzend en ontvang eenheid, en tot 20 uur continue bedrijfstijd. Volledige oplaadtijd is 1,5 uur.

De laadkast weegt slechts 80 g, de ontvanger slechts 17,5 g en de zenders slechts 11,8 g. De zender is kleiner dan een typische USB -flashaandrijving. De oplaadzaak is ongeveer even groot als een gewone muis en kan in de hand van de gebruiker worden gehouden. Gebogen geavanceerde ergonomie en matte UV-geschilderde oppervlakken zijn comfortabel om te dragen, en akoestische prestaties worden geoptimaliseerd door de slanke metalen mesh-getextureerde huid.

Het krachtige zelfaanpassingsalgoritme van de Lark M1 bereikt altijd professioneel Resultaten. Intelligente apparaatidentificatieschakelaars tussen mobiele en cameramodi zonder vervelende handmatige aanpassing, hoewel handmatige besturing indien nodig beschikbaar is.


In de doos:
1 x Hollyland Lark M1 Laadkas < BR /> 2 X Hollyland Lark M1 Zender
1 x Hollyland Lark M1 ontvanger
2 x Furry Ruitenscherm
1 x 3,5 mm TRS Patch Cable (voor camera's)
1 x 3,5 mm TRS naar TRRS -patchkabel (TRRS -compatibel)
1 x USB -kabel
1 x opslagcase

Geen berichten gevonden

Have you used the product?

Tell us something about it and help others to make the right decision

Schrijf een beoordeling