Varning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

GoPro HERO10 Black

gopro-hero10
I lager
£379.73
Lägg i önskelista
Uppdatering av deras flaggskeppsaktionskamera med en 23mp-sensor och en ny G2-chipdesign för förbättrad funktionalitet, lägger GOPRO Hero10 Black mer hastighet, prestanda, tryckkontrollens respons och högre ramhastigheter, avrundning av den här fullfjädrarna. Den senaste modellen ger hög detaljerad 5,3k60, 4k120 och 2,7k240 video och 23mp-bilder med uppdaterade professionella inställningar och praktiska funktioner från föregångaren, hjälten9.

Den främre displayen, som i föregående hjälte Modell visade statusinformation, är nu större vid 1,4 "och erbjuder en levande vy, så att du kan rama skott för vlogging och liknande användningsområden. En ny hypersmooth 4.0 digital bildstabilisering med horisonten i kameran Låter dig producera även mjukare, mer stabila videoklipp Utan en gimbal. Medan fortfarande en full-on action-kamera, använder Hero10 Black av sin enorma funktion som också låter dig använda den som webbkamera och för 1080p Full HD Live Streaming, och det ansluts automatiskt till molnet, vilket gör det möjligt att automatiskt Ditt fotografi att laddas upp medan du skjuter när du har en goPro-prenumeration. Det ger en omfattande lösning för alla dina Action Cam-äventyr och det upprätthåller en robust design som är 33 'vattentät utan ett externt boende som krävs. En Optio Nal dykhus kan dessutom användas för att ta kameran i mycket djupare vatten.


I lådan:
GOPRO HERO10 Black
Uppladdningsbart Li-ion Batteri
Böjd limfäste
Monteringspänne + tumskruv
USB-typ-C-kabel
Bärväska

Inga inlägg Funna

Skriv en recension