Let op Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

DJI Air 2S Fly More Combo

dji-air2scombo
Op voorraad
£1,221.12
Het compacte en opvouwbare ontwerp van de DJI AIR 2S-drone laat je gemakkelijk adembenemende luchtafbeeldingen en video vastleggen wanneer de sfeerstemmingen. Het is een ideaal alternatief voor gebruik bij het reizen op vakantie of voor fotografie-enthousiastelingen die op zoek zijn naar record van nieuwe en unieke perspectieven. Piloting is gemaakt om eenvoudig en intuïtief te zijn via uw smartphone en de DJI Fly-app. Slip je telefoon eenvoudig in de meegeleverde afstandsbediening. Dankzij de 3-assige gimbal van de AIR 2S, vier externe antennes en Ocusync 3.0-technologie, kunt u een stabiel, liveweergave van de drone tot 7,5 mijl verderop ontvangen.

U kunt vrij met de AIR 2S OF U kunt Mastershots gebruiken om automatisch inhoud te maken op basis van thema-sjablonen, focustrack-modi om onderwerpen op verschillende manieren te volgen, QuickShot-modi om geautomatiseerde vluchtmanoeuvres uit te voeren of hyperlapse modi voor Timelapse-video's. Samen kunnen ze pro-kwaliteitsresultaten leveren terwijl ze een deel van de complexiteit van de luchtfilling van je schouders nemen. Resultaten zijn gemaakt om te zien, dankzij de Gimbal's 1 "CMOS-sensor en 22 mm groothoeklens die in staat is tot 20MP-stills en tot 5,4K ultra-hd-video's. Terwijl u vliegt, obstakel vermijding, geofencing, return-to-home, en DJI's Airsense werk om de lucht 2s, omstanders en andere objecten veilig te houden.


in de doos:
Dji Air 2s Fly More Combo Drone
RC-N1 Afstandsbediening
3 x Intelligente vluchtbatterij
Batterijlader
AC Power-kabel
6 x paren van geluidsarme propellers
Gimbal Protector
USB Type-C Kabel
USB Type-C Remote Cable
Lightning Remote Cable
Micro-USB Remote Cable
Paar bedieningssticks
ND Filterset (ND4 / 8/13/32 )
Batterij opladen Hub
batterij-to-power bankadapter
schoudertas

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

U kunt als deze