Canon EOS R6 med 24-105mm f/4-7.1 Linse

canon-r6-kit2
På lager
£2,245.40
Tilføj til ønskeliste
For den daglige shooter med høje krav, Canon EOS R6 er et alsidigt værktøj til at opfylde de foto og video kravene til en moderne billedbehandling workflow. Denne fuld-frame mirrorless kamera handler om en raffineret 20MP CMOS-sensor og DIGIC X-processor, som giver hurtig optagelse med op til 12 fps, apt 4K60 videooptagelse og vidtrækkende følsomhed til ISO 102400. Det er også sport 5-akse i kroppen billedstabilisering til at hjælpe støt skud, når der arbejdes i svagt lys.

Som en gør-alting, meget alsidig kamera, R6 også beskæftiger sensoren og processoren for robust fokusering ydeevne. Dual Pixel CMOS AF hurtigt og smidigt, og intelligent fokusering ved hjælp 1053 valgbare punkter, der dækker hele synsfeltet. Denne fokusering system er også blevet opdateret til at gøre brug af Deep Learning teknologi til forbedret emne sporing samt præcise øjne, ansigt, og hoved-detektion for både mennesker og dyr.

Som supplement imaging kapaciteter, de R6 sport en lys og detaljeret 3.69m-dot elektronisk søger, med en høj 120 fps opdateringsfrekvens, og en bageste touchscreen LCD med en vari-vinkel design for at imødekomme vlogging behov samt fordelen arbejder fra høje og lave vinkler. Derudover dual SD UHS-II til hukommelseskort tilbyder fleksibel opbevaring, og der er selvfølgelig Bluetooth og Wi-Fi til trådløs deling og fjernstyring kamerastyring


I kassen:.
Canon EOS R6 digitalkamera
Canon RF 24-105 mm f / 4-7,1 IS STM objektiv
Canon Strap
Canon LP-E6NH Lithium-Ion batteri
Canon oplader

Ingen post fundet

Skriv en anmeldelse

Du vil måske også kunne lide