Canon EOS 7D Mark II Camera Body

GTIN: 0013803236989
canon-7diib
I lager
954.48 
Lägg i önskelista

Serietagning på upp till 10 bilder per sekund, med fullständig autofokus och automatisk exponering. Snabb bildbehandling innebär att du fångar det sekundsnabba ögonblick du letar efter och tack vare en stor buffert kan du fortsätta fotografera utan att förlora i prestanda. EOS 7D Mark II använder ”Dual DIGIC 6”-bildprocessorer för att ge kraftfull prestanda. Minimal fördröjning vid fotografering innebär att du kan fånga snabba rörelser med exakt tidsplanering.

 EOS 7D Mark II har 65 fokuspunkter som följer motiv som rör sig snabbt så att du får knivskarp fokus när du fotograferar. Varje fokuspunkt är av korstyp, vilket innebär att den kan fokusera på både horisontella och vertikala detaljer snabbt och exakt. För att underlätta fotografering under extremt svaga ljusförhållanden kan 7D Mark II till och med fokusera i månsken, då ljuset kan vara så svagt som -3 EV.

* Antalet tillgängliga AF-punkter, punkter av korstyp och AF-punkter av dubbel korstyp varierar beroende på objektiv

 Använd alla 65 AF-punkterna tillsammans eller gruppera dem till flyttbara zoner som täcker motivet utanför centrum. Alternativt kan du välja bara en enda AF-punkt för att fokusera exakt på en viss del av motivet. iTR AF fokuseringssystemet i EOS 7D Mark II använder färg- och ansiktsinformation för att känna igen och följa motiv när de rör sig i bildutsnittet. Autofokusens respons kan justeras så att den anpassar fokusspårningen utifrån miljön och motivet du fotograferar, så att andra motiv som tillfälligt passerar framför motivet inte stör fokuseringen.

 

 

En nyutvecklad sensor med 20,2 megapixels ger resultat som du stolt kan visa på väggen, vare sig det handlar om natur-, motorsport- eller gatufotografering. Även i sämre ljusförhållanden tar EOS 7D Mark II bilder och filmklipp som är oerhört detaljrika.

 

 

För konsekvent, exakt exponeringsmätningssystem använder EOS 7D Mark II en sensor på 150 000 pixel för att dela upp motivet i 252 områden. Dessa analyseras, och korrekt exponeringsinställning ställs antingen in automatiskt eller rekommenderas för fotografen. Infrarött ljus mäts, såväl som ljus i den synliga delen av spektrumet, för större precision under svåra ljusförhållanden.

 

När mörkret faller kan du fortsätta att fotografera utan att behöva begränsa din kreativitet. EOS 7D Mark II ger fantastisk bildkvalitet ända upp till ISO 16 000 (kan utökas till motsvarande ISO 51 200) – perfekt för diskret gatufotografering, för att frysa händelserna i svåra förhållanden och för makrofotografering utan stativ.

 

 

Inga inlägg Funna

Skriv en recension