Canon EF 24-70mm f/2.8 L II USM Objektiv

GTIN: 4960999780719
canon24-70ii
I lager
£1,285.35
Lägg i önskelista

En standardzoom med professionell kvalitet som ger suverän bildkvalitet och en stor bländaröppning på f/2,8 i hela zoomintervallet. Detta objektiv i L-serien har ett gott anseende bland professionella fotografer som reser mycket och kan tack vare den vassa optiken och övriga egenskaper fungera som ett standardobjektiv som kan användas i nästan alla miljöer. Det perfekta tillbehöret till alla EOS-kameror i fullformat.

Den fasta bländaren f/2,8 i hela zoomintervallet på EF 24-70 mm f/2.8L IS II USM gör detta till ett suveränt objektiv för svaga ljusförhållanden, och får ut det mesta möjliga av omgivningens befintliga ljus. Fast bländare ger dig också optimal kontroll över skärpedjupet. Den nya 9-bladiga bländaren ger en cirkelformad öppning, så att du får en snyggt oskarp bakgrund med vacker bokeh. Det får motivet att särskilja sig från bakgrunden, utan avledande faktorer.

Med den senaste utvecklingen inom optisk design, sammanför EF 24-70 mm f/2.8L IS II USM tre asfäriska element för att ge högsta möjliga bildkvalitet i ett objektiv med denna brännvidd. Betydligt mindre kromatisk aberration och minskad färgoskärpa reducerar tiden för efterbehandling och ger den skärpa från kant till kant som oftast bara finns i fasta objektiv.

 

Inga inlägg Funna

Skriv en recension